Ota yhteyttÄ
X

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, jos haluat kuulla lisää.


[contact-form-7 id="2719" title="Contact form 1"] Viestit lomakkeelta.

 

 

Rekisteriseloste

 

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

 

REKISTERINPITÄJÄ
Digital Office Company Oy (1033957-7)
Upseerinkatu 3 A
02600 Espoo

 

REKISTERIÄ HOITAVA HENKILÖ
Jonne Makkula
Puhelin +358 207 342 450
myynti@digitalofficecompany.fi

 

REKISTERIN NIMI
Digital Office Company Oy:n asiakasrekisteri

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt Digital Office Company Oy:n asiakkaaksi tai osallistuu Digital Office Company Oy:n järjestämään tilaisuuteen, kilpailuun, liittyy sähköpostilistalle tai ilmoittaa yhteystietonsa jotakin muuta kautta Digital Office Company Oy:n asiakasrekisteriin.

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Henkilötietoja käsitellään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Digital Office Company Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Digital Office Company Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille.

 

Digital Office Company Oy:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä Digital Office Company Oy:lle sähköpostitse osoitteeseen myynti@digitalofficecompany.fi.

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Toimitettujen tilausten tiedot
Tilausten seurantatiedot

 

TIETOJEN LUOVUTUS
Digital Office Company Oy voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Digital Office Company Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Rekisterissä olevan henkilön tiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

 

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisterin käyttöoikeus edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluville.