Ota yhteyttÄ
X

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, jos haluat kuulla lisää.


[contact-form-7 id="2719" title="Contact form 1"] Viestit lomakkeelta.

Referenssit

Modernisoimalla tulostusympäristönsä ja ottamalla käyttöön DOC Printin, ECCO on onnistunut vähentämään IT-henkilöstönsä työmäärää murto-osaan liittyen tulostusasioihin. 

Kun tulostuksenhallinta automatisoidaan ja ulkoistetaan, säästyy aikaa myös tuloksellisempaan kehitystyöhön.

CASE ECCO Shop

ECCOn kauppakeskusmyymälöiden tulostusympäristöä vakioitiin DOC Printillä, ja tuotevalikoimasta valittiin yhdessä asiakkaan kanssa tarkoituksenmukaisin Xerox-tulostinmalli.

Laitteiden asennus sujui sovitussa aikataulussa eri myymälöihin, koska myymälöiden verkkoasetukset olivat valmiiksi tallennettuina laitteisiin jo ennen toimitusta. Vakioidun ja automatisoidun tulostusympäristön käyttöönoton jälkeen ECCOn IT-tuen tulostuksenhallintaan liittyvä työmäärä väheni jopa murto-osaan entisestä.

Myymälöillä on käytössään yksi tukinumero, josta vastataan kaikkiin laitteisiin liittyviin asioihin. Lisäksi tulostimet tilaavat itse väriaineensa, jotka toimitetaan suoraan ECCOn myymälöihin hyvissä ajoin ennen musteen loppumista.

Palvelupakettiin kuuluu raportointi 4 kertaa vuodessa laitteiden käyttöasteesta.

Leila Hyvärinen
IT Support & Retail Coordinator
KRM Kenkä Oy
040 721 7487

Tommi Reiman

Tommi Reiman

Key Account Manager

020 7342 457
044 767 1005

Lahti Energia sai tehokkuutta sekä merkittävät kustannussäästöt optimoimalla dokumenttiympäristöä.

CASE Lahti Energia Oy

DOC:n erilaisten tulostusratkaisuiden sekä palveluiden avulla saimme selvää tehokkuutta dokumentti prosesseihimme. Säännölliset tapaamisemme varmistavat sen että ympäristömme pysyy aina kontrollissa ja ajantasalla. Tästä pitävät huolen myös DOCin kattavat raportit joiden avulla pystymme läpinäkyvästi seuraamaan toimintaamme yhdessä. Nämä kaikki yhdessä helpottavat sekä käyttäjien että meidän ylläpitäjien työtä. Yhteistyömme DOCin kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa!

Arttu Laine
Tietohallintopäällikkö
Lahti Energia Oy
044 751 7212
arttu.laine@lahtienergia.fi

Kanta-Hämeen Perhetyö Ry:lle DOC:n palvelut ovat tuoneet selkeää hyötyä ajankäytön ja työnteon tehostamisen lisäksi konkreettisilla rahallisilla säästöillä. Aiemmin huonosti suunnitellut laitesijoittelut ja kalliit sopimukset ovat nyt järkeistetty, ja yhdistykselle on osattu suositella oikeanlaista laitetta juuri heidän tarpeisiinsa nähden. Laitteiston käyttövolyymit on suunniteltu jokaiseen käyttöpaikkaan sopivaksi, ja työntekijöiden turhat ajokilometrit ovat selkeästi vähentyneet.

 

Case Kanta-Hämeen Perhetyö Ry

Kanta-Hämeen Perhetyö Ry:n toiminnanjohtaja Sini Stoltin sanoin Digital Office Companyn yhteyshenkilö ymmärtää yhdistyksen moniulotteisen rahoituksen ja sen kausiluontoisuuden. Laitetarpeet muuttuvat nopeasti, ja niihin nopea reagointi on tärkeää. Tässä ehdottomassa etuasemassa on yhdistyksen ja Digital Office Companyn edustajan luottamuksellinen suhde ja varmuus siitä, että asiat hoituvat aikataulussa tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää Casetarina_KH Perhetyö R

Sini Stolt
Toiminnanjohtaja
Kanta-Hämeen perhetyö ry
puh +358 40 77 010 87
Matti Viljanen

Matti Viljanen

Technical Account Manager

0207 342 468
040 6700 522