Ota yhteyttÄ
X

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, jos haluat kuulla lisää.


[contact-form-7 id="2719" title="Contact form 1"] Viestit lomakkeelta.

Referenssit

IT-henkilön työmäärä tulostinasioissa vähentyi radikaalisti ja resurssit on kohdennettu ECCOn IT-ympäristön kehittämiseen.

CASE ECCO Shop

Vakioimme ECCOn myymälöiden tulostusympäristön DOC Huolettomalla ja DOC Teknologiasta valitsimme liikkeisiin parhaiten toimintojen ja kokonsa puolesta sopivimman Xerox-mallin. IT-henkilön työmäärä tulostinasioissa vähentyi radikaalisti ja resurssit on kohdennettu ECCOn IT-ympäristön kehittämiseen. Laitteiden asennus sujui rivakasti aikataulussa eri myymälöihin, koska myymälöiden verkkoasetukset oli valmiiksi tallennettu laitteisiin ennen toimitusta. Myymälöillä on käytössään yksi tukinumero, josta vastataan kaikkiin laitteisiin liittyviin asioihin. Lisäksi laitteet tilaavat itse väriaineensa, jotka toimitetaan suoraan ECCOn myymälöihin.

Leila Hyvärinen
IT Support & Retail Coordinator
KRM Kenkä Oy
040 721 7487

Tommi Reiman

Tommi Reiman

Key Account Manager

020 7342 457
044 767 1005

DOC ymmärtää liiketoimintaamme ja se on luonut meille toimivan yhteistyösuhteen sekä näkyviä tuloksia.

Lataa video tästä

CASE Versowood Group Oy

DOC:n tulostusratkaisut ja -palvelut helpottavat tulostusympäristömme hallintaa. Asiantunteva palvelu on aina paikallista, minkä ansiosta se tehostaa sekä loppukäyttäjien että ylläpitäjien päivittäisiä työrutiineja. DOC ymmärtää liiketoimintaamme ja se on luonut meille toimivan yhteistyösuhteen sekä näkyviä tuloksia.

Antti Kari
IT päällikkö
Versowood Group Oy
050 560 4797

Lataa video tästä

Arvostamme DOCin paikallista ja joustavaa palvelua.

CASE Kouvolan kaupunki

DOCin graafisen puolen palvelujen ja ratkaisujen avulla olemme pystyneet parantamaan tuottavuutta ja laatua. Arvostamme lisäksi DOCin paikallista joustavaa palvelua.

Päivi Kujanpää
Tulostuspalvelun päällikkö
Kouvolan kaupunki
020 615 4705
paivi.kujanpaa@kouvola.fi

Jukka Paasonen

Jukka Paasonen

Account Manager

0207 342 481
045 277 8211

Share This