Ota yhteyttÄ
X

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, jos haluat kuulla lisää.


[contact-form-7 id="2719" title="Contact form 1"] Viestit lomakkeelta.
Petteri Joutseno

Petteri Joutseno

Senior Solution Architect

0207 342 450
050 525 2666

DOC Arkisto

Arkiston digitointi helpottaa dokumenttien käyttöä ja löydettävyyttä.

DOC Arkisto varmistaa tietoturvallisesti koko dokumenttisi elinkaaren, helpottaa sen löytämistä sekä parantaa sen käytettävyyttä. DOC Arkisto toteutetaan innovatiivisella M-Files järjestelmällä.

90% kaikesta olemassa olevasta tiedosta on luotu kuluneiden kahden vuoden aikana ja tämä luku kasvaa räjähdysmäisesti. Onko yrityksesi valmis tällaisen tiedon käsittelyyn? DOC Arkisto järjestää metatietojen avulla dokumentit, asiakkaat ja tiedot niin että löydät tarvitsemasi nopeammin. Talleta kaikki. Löydä haluamasi hetkessä. Käsittele tietoa missä tahansa milloin tahansa.

Kaikki samassa paikassa

Joskus vaikuttaa mahdottomalta löytää oikea dokumentti silloin, kun sitä tarvitset. Minne tiedosto tallennettiin? Kuka muokkasi sitä viimeksi? Entä jos sillä ei olisi merkitystä? DOC Arkisto järjestää kaiken yhteen keskeiseen paikkaan sen sisällön perusteella. Näin sinun ei tarvitse muistaa, minne mikäkin asia on tallennettu tai mikä versio on oikea. Tehokas dokumentinhallinta helpottaa työtäsi.

Löydä oikea tieto hetkessä

Tietojen hakeminen ja löytäminen DOC Arkistossa on helppoa ja erittäin nopeaa. Voit hakea dokumentin nimen, asiakkaan, dokumenttityypin, avainsanan jne. mukaan. DOC Arkisto etsii myös dokumenttien sisältä sen varmistamiseksi, että löydät helposti kaiken hakemasi. Tehokkaan paikallisen välimuistin ansiosta tiedostot avautuvat nopeasti, vaikka verkkoyhteys olisi hidas ja katkonainen.

Dynaamiset näkymät

Dynaamiset näkymät ovat virtuaalisia kansioita, jotka järjestävät tietoa automaattisesti. Kaikki DOC Arkistossa on järjestetty niiden sisällön, ei niiden tallennussijainnin perusteella, joten voit hallita ja tarkastella dokumentteja ja muuta sisältöä aivan niin kuin haluat.

Hetkessä tuttu

DOC Arkisto integroituu suoraan Windowsin resurssienhallintaan, joten uutta käyttöliittymää ei tarvitse opetella. Pääset siirtymään dokumenttivarastoon samoin kuin levyasemaan, ja voit vetää ja pudottaa tiedostoja DOC Arkistoon ja pois sieltä sekunneissa.

Tiivis Office-integraatio

DOC Arkisto integroituu tiiviisti Microsoft Officen kanssa. Käytä tietovarastoja tavallisilla tiedostokomennoilla, kuten Avaa ja Tallenna nimellä. Käyttö onnistuu missä tahansa alustariippumattomasti ja mobiilisovelluksilla pääset tietoihin käsiksi iPadista, iPhonesta, Android- ja Windows-laitteista.

Lue myös blogimme Tehokas dokumentinhallinta.

Avainsanat: Asiakirjanhallinta, Arkistointi, Digitaaliarkisto, Digiarkisto, Dokumentinhallinta