Ota yhteyttÄ
X

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, jos haluat kuulla lisää.


[contact-form-7 id="2719" title="Contact form 1"] Viestit lomakkeelta.

DOC Printti

Tarpeitasi vastaava tulostusratkaisu.

DOC Printti on kätevä ratkaisu tulostuksenhallintaan. Palvelumme mukautuu aina yrityksesi tarpeisiin ja se voidaan räätälöidä kattamaan muun muassa älykäs työnkulku tai laitteiden toiminnan varmistamisen etävalvonnan ja tulostuksenhallinnan avulla. Monimerkkiympäristö ei ole meille haaste, vaan otamme sen vaivattomasti ja kustannustehokkaasti haltuun. Yksi kumppani siis riittää!

Tuomme teille laitteet, asennamme ne, hoidamme mahdolliset huollot ja toimitamme värit. Kaikki mitä sinun tulee tehdä, on keskittyä ydinosaamiseesi. Etävalvonnan avulla voit antaa meidän huolehtia myös siitä, että värikasettisi ovat aina toiminnassa ja tulostus toimii. Toimiva tulostuksenhallinta luo toimivan ja tietoturvallisen tulostusympäristön.

Älykäs työnkulku antaa sinulle mahdollisuuden skannata dokumenttisi suoraan haluttuun ohjelmistoon tekoälyn avulla kierrättämättä sitä ensin oman sähköpostisi kautta.

Monimerkkiympäristö ei ole meille haaste, vaikka niistä pidämmekin, vaan otamme sen vaivattomasti ja kustannustehokkaasti haltuun. Yksi kumppani siis riittää!

Tutustu myös muihin dokumentinhallintapalveluihimme ja ota yhteyttä myyntitiimiimme. Autamme mielellämme sinua löytämään parhaan ratkaisun IT-ympäristösi ja yrityksesi tueksi.